← terug naar overzicht

Vacature - Montagecoördinator

Anera in Klundert (gemeente Moerdijk) heeft een vacature voor een Montagecoördinator. Heb jij een MBO+ werk- en denkniveau en word jij blij van een coördinerende rol in een technische omgeving? Dit is jouw kans!


Waarom wij op zoek zijn naar een Montagecoördinator

Ken jij de Meccano dozen van vroeger nog? Die maken wij voor bekende bedrijven zoals o.a. Bol.com, Kruidvat, DHL en Wehkamp. Tenminste, een soort van. Want wij maken systeemconstructies zodat hun magazijnen en sorteercentra optimaal worden benut.


Ons bedrijf zit enorm in de lift. We krijgen nu vooral veel opdrachten binnen van internetbedrijven die online verkopen. En daarom zijn wij ter ondersteuning op zoek naar een Montagecoördinator.


Jouw uitdaging

Als Montagecoördinator onderhoud jij de relaties met montagebedrijven. In nauwe samenwerking met de Project Engineers sta jij aan de lat voor het inplannen en coördineren van de montages. Met jouw technisch inzicht en organisatievermogen zorg jij ervoor dat de montageplanning en veiligheid tot in de puntjes is uitgedacht.


Jij komt te werken op onze projectafdeling (zo’n 25 collega’s) die bestaat uit ons Sales team, 3D Modelleurs, Constructeurs en Project Engineers met wie je nauw samenwerkt op de grotere projecten.


Je doet de prijsaanvragen, houdt toezicht op de montageplanning en zorgt voor het opstellen van montage gerelateerde documentatie. Het is een afwisselende baan waarbij je werkt achter een bureau en ook regelmatig locaties bezoekt. 


Een project begint bij de afdeling Verkoop, waarna de Project Engineers aan de slag gaan met het uitdenken van de constructie. Als het projectontwerp klaar is, word jij erbij gehaald. Jij weet wie de beste partij is voor de montage, je organiseert hef- en hijsmaterieel en gaat aan de slag met het inplannen van de werkzaamheden.

Ondertussen ben je regelmatig onderweg en hou je bij de montagewerkzaamheden toezicht op het naleven van alle kwaliteitseisen en veiligheidsregels.


Jouw toekomst en doorgroeimogelijkheden

Heb je de ambitie om verder door te groeien binnen ons bedrijf? Dan moedigen we dit aan door het beschikbaar stellen van budget voor opleidingen. Ons bedrijf is continu in ontwikkeling waarbij ook geregeld nieuwe kansen voor onze medewerkers ontstaan. We beloven dat je bij ons voorlopig nog lang niet uitgegroeid bent!


Waarom je bij ons wilt werken

·        Je kunt jouw technische brein volledig tot uiting laten komen;

·        Je bent deel van een jong, maar zeer ervaren team, de gemiddelde leeftijd van jouw directe collega’s is zo’n 32 jaar;

·        Onze werkzaamheden zijn altijd maatwerk, dus bij ons geen automatische pilotenwerk;

·        Je hebt de kans om door te groeien als de wens er is, dit moedigen wij alleen maar aan!;

·        Je hebt een veelzijdige functie, dus je bent een multi-talent. Stressbestendigheid is dan ook fijn meegenomen.


Teamwerk bij Anera

We kunnen hier een prachtverhaal wegzetten over ons bedrijf, maar collega’s kunnen dit veel beter! Zij vertellen er over in dit filmpje: https://vimeo.com/427298155


Standaard meegeleverd

·        Direct dienstverband bij Anera met de intentie: zo snel mogelijk een vast dienstverband;

·        Goed salaris dat aansluit bij jouw opleiding en werkervaring;

·        Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.


Jouw profiel

Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau en eventueel al engineers en productie-ervaring opgedaan. Van nature heb je technisch inzicht en plan- en organisatievermogen. Je bent communicatief sterk op verschillende niveaus en kunt snel schakelen. Dit is zowel fijn voor het relatiebeheer als tijdens een bezoek op locatie. Gezien jouw verantwoordelijkheden komen je slagvaardigheid en stressbestendigheid goed van pas. Verder vinden we het belangrijk dat je nauwkeurig bent en graag in een team werkt. Je houdt van lekker doorwerken, maar ook van een geintje op z’n tijd.


Over Anera

Anera in Klundert (gemeente Moerdijk) is als producent en innovator al meer dan 30 jaar specialist in de verkoop, levering en montage van lichtgewicht staalconstructies. Wij zorgen ervoor dat ongebruikte ruimten in magazijnen door heel Europa optimaal worden benut, maar ook vind je ons mooie bouwsysteem in tal van andere toepassingen terug.

Nieuwsgierig? Op onze website kun je meer te weten komen over ons. Voor filmpjes van onze nieuwste projecten kijk je op vimeo.

 

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton

Interesse maar toch nog een vraag? Neem contact op met Sandra Mol via 06-34341302.

Solliciteren? Klik dan hier!