← terug naar overzicht

Vacature - Werkvoorbereider

Anera in Klundert (gemeente Moerdijk) heeft een vacature voor een Werkvoorbereider. Heb jij (net) een afgeronde HBO-opleiding in Werktuigbouwkunde of Bouwkunde? En wil jij bijdragen aan de opstart van succesvolle projecten? Dit is jouw kans!

 

Waarom wij op zoek zijn naar een Werkvoorbereider

Ken jij de Meccano dozen van vroeger nog? Die maken wij voor bekende bedrijven zoals o.a. Bol.com, Kruidvat, DHL en Wehkamp. Tenminste, een soort van. Want wij maken systeemconstructies zodat hun magazijnen en sorteercentra optimaal worden benut.


Ons bedrijf zit enorm in de lift. Ook in coronatijd krijgen we veel nieuwe opdrachten binnen, nu vooral van internetbedrijven die online verkopen. En daarom zijn wij ter ondersteuning op zoek naar een Werkvoorbereider.


Jouw uitdaging

Als Werkvoorbereider ga jij onze projecten voorbereiden in nauwe samenwerking met onze Project Engineers. Met jouw nauwkeurigheid en organisatietalent zorg jij ervoor dat ieder project de succesvolle start krijgt die het hoort te hebben!


Jij komt te werken op onze projectafdeling die bestaat uit ons Sales team, vijf 3D Modelleurs, twee Constructeurs en tien Project Engineers met wie je nauw samenwerkt op de grotere projecten.


Een project begint bij de afdeling Verkoop, zij dragen de opdracht over aan een Project Engineer en daarna komt jouw technische kennis van pas. Jij werkt de materiaallijsten uit waarmee je dus de benodigde materialen voor de constructie bepaalt. Denk aan kolommen, koud- en warmgewalste profielen, vloerafwerking, leuningwerk en trappen.


Als de uitwerking klaar is maak jij de perfecte productietekeningen en doe je verschillende prijsaanvragen bij leveranciers, je zorgt ervoor dat je ieder project zo efficiënt mogelijk kunt inkopen. Ondertussen houd je alles secuur bij in het projectdossier en deel je het materiaal op een juiste manier in, klaar voor transport!


Naast contact met onze leveranciers heb je ook veel contact met collega’s over de productie en mogelijk speciaal ontwerp van onderdelen. Anera beschikt over een eigen lasafdeling, wals- en eigen coatstraat, maar deels laten we ook extern produceren. Tijdens een project houd je de Project Engineer op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden en heb je wekelijks een gezamenlijk overleg met de hele projectafdeling.


Jouw toekomst en doorgroeimogelijkheden

Heb je de ambitie om verder door te groeien in projecten? Dan moedigen we dit aan door jou steeds meer de rol van Project Engineer te geven. Ons doel met jou is de lange termijn, we beloven dat je bij ons voorlopig nog lang niet uitgegroeid bent!


Waarom je bij ons wilt werken

  • Je kunt jouw technische brein volledig tot uiting laten komen;
  • Je bent deel van een jong, maar zeer ervaren team, de gemiddelde leeftijd van jouw directe collega’s is zo’n 32 jaar;
  • Jouw projecten zijn altijd maatwerk, dus bij ons geen automatische pilotenwerk;
  • Je hebt de kans om door te groeien als de wens er is, dit moedigen wij alleen maar aan!;
  • Je hebt een veelzijdige functie, dus je bent een multi-talent. Stressbestendigheid is dan ook fijn meegenomen.


Teamwerk bij Anera

We kunnen hier een prachtverhaal wegzetten over ons bedrijf, maar collega’s kunnen dit veel beter! Zij vertellen er over in dit filmpje: https://vimeo.com/427298155


Standaard meegeleverd

  • Direct dienstverband bij Anera met de intentie: zo snel mogelijk een vast dienstverband;
  • Goed salaris dat aansluit bij jouw opleiding en werkervaring;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.


Jouw profiel

Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding in Werktuigbouwkunde of Bouwkunde, ook schoolverlaters zijn meer dan welkom! Je bent communicatief sterk, omdat je als Werkvoorbereider op verschillende niveaus moet kunnen communiceren. Ook ben je al bekend met Revit of andere design software en beheers je de Engelse taal.

Verder vinden we het belangrijk dat je nauwkeurig bent en graag in een team werkt. Je houdt van lekker doorwerken, maar ook van een geintje op z’n tijd.


Over Anera

Anera in Klundert (gemeente Moerdijk) is als producent en innovator al meer dan 30 jaar specialist in de verkoop, levering en montage van lichtgewicht staalconstructies. Wij zorgen ervoor dat ongebruikte ruimten in magazijnen door heel Europa optimaal worden benut, maar ook vind je ons mooie bouwsysteem in tal van andere toepassingen terug.

Nieuwsgierig? Op onze website kun je meer te weten komen over ons. Voor filmpjes van onze nieuwste projecten kijk je op vimeo.

 

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton

Interesse maar toch nog een vraag? Neem contact op met Sandra Mol via 06-34341302.Ook in coronatijd willen wij gewoon deze vacature invullen. Als je zonder klachten bent, dan ben je welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Uiteraard houden we ons dan aan de richtlijnen van het RIVM. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren? Klik dan hier!