← terug naar overzicht

Vacature - Voorman Productie

Anera in Klundert (gemeente Moerdijk) heeft een vacature voor een Voorman Productie. Ben jij die verbinder in de productie die wij zoeken? En wil jij een Productieteam coachen en motiveren om samen tot het beste resultaat te komen? Dit is jouw kans!

 


Waarom wij op zoek zijn naar een Voorman Productie

Ken jij de Meccano dozen van vroeger nog? Die maken wij voor bekende bedrijven zoals o.a. Bol.com, Kruidvat, DHL en Wehkamp. Tenminste, een soort van. Want wij maken systeemconstructies zodat hun magazijnen en sorteercentra optimaal worden benut.


Ons bedrijf zit enorm in de lift. Ook in coronatijd krijgen we veel nieuwe opdrachten binnen, nu vooral van internetbedrijven die online verkopen. En daarom zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een Voorman Productie.Jouw uitdaging

Als Voorman Productie ben jij de spil in het bedrijf! Jij bent de schakel tussen jouw Productiemedewerkers en de Project Engineers op kantoor. Je geeft direct leiding aan de verschillende teams in onze Walsstraat, Coatstraat, Constructie afdeling en Expeditie. Gezamenlijk zorg je voor een optimaal productieproces en een enthousiaste werksfeer!


Jij weet hoe je de kwaliteit van de producten kunt waarborgen en tegelijkertijd het overzicht kunt bewaren op de planning en levertijden. Je coacht en stuurt bij waar dat nodig is en weet de logistieke stroom tussen de verschillende bedrijfsonderdelen te structureren.


Jouw ochtend begint met een kort overleg op elke afdeling waarin je de planning van de komende dag doorspreekt. Je zorgt voor een enthousiaste start! Gedurende de dag controleer je steekproefsgewijs op kwaliteit en veiligheid, je loopt rond op de afdelingen omdat je het eerste aanspreekpunt bent voor kantoor en productie en je bent continu alert op verbeteringen. Tevens ben je er niet vies van om je handen uit de mouwen te steken en houd je ervan om echt onderdeel te zijn van je team.


Met jouw team ben je een belangrijk onderdeel in het proces om mooie projecten te realiseren door heel Europa! Onze Walsstraat is het hart van Anera, ons bedrijf steunt op dit onderdeel van het productieproces, want in onze etagevloeren zitten profielen van allerlei afmetingen en die worden gemaakt in onze wals. In de Coatstraat kunnen we alles in ieder gewenste RAL kleur poedercoaten en met een Constructie afdeling waarin onze eigen lassers werken, kunnen we ook nog eens alles op maat maken voor onze klanten. Wanneer het productieproces is afgerond komt alles terecht bij de Expeditie en is het klaar voor transport.


Ons productieteam bestaat uit 4 collega’s in de Walsstraat, 3 in de Coatstraat, 2 op Constructie en 4 op de Expeditie.Waarom je bij ons wilt werken

  • Je hebt een afwisselende functie en dagelijks contact met allerlei verschillende lagen in het bedrijf;
  • Je kunt jouw technische brein volledig tot uiting laten komen, jouw creatieve input is meer dan welkom;
  • Onze projecten zijn altijd maatwerk, dus bij ons geen automatische pilotenwerk;
  • Direct dienstverband bij Anera met de intentie: zo snel mogelijk een vast dienstverband.Teamwerk bij Anera

We kunnen hier een prachtverhaal neerzetten over ons bedrijf, maar collega’s kunnen dit veel beter! Zij vertellen erover in dit filmpje: https://vimeo.com/427298155Jouw profiel

Jij hebt een algemene interesse voor techniek en je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je hebt al een aantal jaar ervaring als leidinggevende in een productieorganisatie en je weet wat het is om coachend leiding te geven en jouw team gemotiveerd te houden om tot het beste eindresultaat te komen. Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal.

Verder vinden we het belangrijk dat je communicatief sterk bent, proactief en een oplossingsgerichte houding hebt. Je houdt van lekker doorwerken, maar ook van een geintje op z’n tijd.Over Anera

Anera in Klundert (gemeente Moerdijk) is als producent en innovator al meer dan 30 jaar specialist in de verkoop, levering en montage van lichtgewicht staalconstructies. Wij zorgen ervoor dat ongebruikte ruimten in magazijnen door heel Europa optimaal worden benut, maar ook vind je ons mooie bouwsysteem in tal van andere toepassingen terug.

Nieuwsgierig? Op onze website kun je meer te weten komen over ons. Voor filmpjes van onze nieuwste projecten kijk je op vimeo.

 


Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton

Interesse maar toch nog een vraag? Neem contact op met Sandra Mol via 06-34341302.Ook in coronatijd willen wij gewoon deze vacature invullen. Als je zonder klachten bent, dan ben je welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Uiteraard houden we ons dan aan de richtlijnen van het RIVM. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren? Klik dan hier!